måndag 18 februari 2013

Vad det doftar gott!

 
 

Härliga vårvintersol - vad du är välkommen!

Jag blir så inspirerad av solen. Den ger nytt liv till mina kreativa tankar. Så det var inte alls svårt att sätta sig i vävstolen och jobba ett par timmar. (Fast egentligen borde jag ta en tur på skidorna i solskenet - men jag har ju butiken öppen). Planerna är att väva kuddar i trasmattestuk. Det kommer att bli spännande att se hur de blir i verkligheten. Testar man inte - så vet man inte.

Jag packade också upp ett gäng vegetabiliska tvålar som doftar underbart. Hela butiken fylls av dessa dofter. Inte bara att tvålarna doftar gott, de är också snälla mot huden och är dryga. Jag har dem i två storlekar. De större "Gåsägg" finns i dofterna persika, lavendel, citrongräs och mandelmjölk. De mindre "Riskorn": verbena, ros och lavendel.
En mycket trevlig present - både till dig själv och dina kära. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar