fredag 4 mars 2016

Nu har det varit full fart med att fylla butiken inför sportlov och påsk. Jag har haft turen att få in fina vita fårskinn. De är så snygga att ha i inredningen, men också mycket varma och goa att sitta på nu när vårsolen snart är här.

Ett annat tips är Eco Furn vilstol, som är mycket sittvänlig och passar bra både inomhus och utomhus. Nu i vinter kompletterar man den med ett gosigt fårskinn och njuter av gott fika ute i solen.
Den finns att beställa i flera färger och träslag. Kom till butiken och provsitt.

Jag har också jobbat på i keramikverkstaden och idag har jag glaserat påsktuppar, lyktor , fat och skålar. På söndag kör jag ugnen och på onsdag/torsdag finns de i butiken.

Mina öppettider är 9-13 mars, 19-20 mars och 23 mars -3 april kl.11-16. Men flera spontana öppettider kan det bli. Tex i morgon lördag 5 mars är jag där kl 11-16. Följ mig gärna också på Facebook. Där uppdaterar jag flitigare.

Ha det gott i vårt vackra vinterland och välkommen till butiken!
/Rut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar