söndag 6 november 2016

Snön och vintern har kommit!

Oj, vad tiden går fort. Bloggen blir nästan bortglömd, när Facebook dök upp. Men, skärpning. Sommaren och hösten har varit fylld med aktiviteter. Vi har haft härliga blomstervandringar, guidning på Barnens naturstig, en husbilstur, gäster på besök och sist och inte minst har vi med hjälp av våra barn fått nytt tak på huset.
Så nu är vintern välkommen!
Nu är förberedelserna inför julmarknaderna i full gång. Jag har gjort lite större ripor och monterat dem på lavbevuxna stenar från fjället. Samt mycket annat i stengodslera. Jag tänker också sy några flera vadmalskuddar med applikationer på. De brukar vara populära julklappar.

Sen har jag fått en inbjudan av Jamtli att klä en gran "Gran Prix" inför julmarknaden den 1-4 december. Det blir jättekul. Välkomna till Jamtli julmarknad och rösta på min gran "Mitt vinterland".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar