måndag 26 februari 2018

Vilken härlig snövinter vi har! Det har snöat och snöat varje vecka tror jag. Sist när jag kollade snödjupet var det 130 cm och sen har det snöat mera. Men det är lätt snö eftersom vi inte har haft någon tö på hela vintern.
Mellan snöskottningarna så har jag passat på med inomhusjobb. Det har varit en del administrativt arbete med bokföring, föreningsarbete, verksamhetsrapporter för både Föreningen Ansättfjällen och Föreningen Blomsterleden. Jag jobbar även på en forskningsprojekt om hur turismen kom till vår bygd. Där finns det hur mycket som helst att ta tag i.
I keramikugnen står nu en hel del alster på avsvalning. De är skröjbrända och jag hoppas att jag hinner glasera och bränna dem under kommande helg.
Ewa på pensionatet och jag planerar en liten påskmarknad för att göra det lite trevligt för alla gäster som besöker oss i påsk. Det kommer ett tiotal hantverkare med fina alster. Kolbulleförsäljning och pizzabuffé blir det på pensionatet. Välkomna att hälsa på oss då - Långfredag 30 mars kl 11-15.
 
Vill ni besöka butiken, så är mina öppettider här:
7-10 mars, 17 mars, 24 mars kl 11-16.
Påsk 28 mars - 7 april kl 11-17
14 april, 21 april, 28 april kl 11-17
 
Ring mig om ni vill komma en annan tid. 070-3800202 /Rut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar