söndag 2 december 2018

 
Ny bok

Nu snart är boken tryckt och klar! Boken som jag idogt arbetat med från och till under de senaste åren. Det började vid en städning av mitt kontor. Här fanns dokument, protokoll, tidningsurklipp från många år bakåt i tiden. Jag har varit engagerad i turismen under nästan 40 års tid och dessutom sparat väldigt mycket. Hur skulle jag göra nu? Slänga? Ja det vore enklast. Men så påminns man om allt jobb som legat bakom och jag kände att det här får inte glömmas bort. Det här måste jag sammanställa och visa barnbarnen. Men projektet har växt och jag inser att det här är intressant för många fler människor.

Boken heter "När turismen kom till Åkersjön och Bakvattnet". Den börjar med en berättelse från 1890 och vidare med berättelser, foton och fakta fram till idag. Om allt går bra på tryckeriet ska jag få boken inför Jamtli Julmarknad 7-9 december 2018.
Jag finns i Tingshuset, strax intill Restaurang Hov. Välkommen att hälsa på och kanske få en titt på boken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar