söndag 8 juni 2014

Förlåt

Förlåt att jag varit osynlig på bloggen ett tag. Jag har haft fullt upp med en massa ideellt arbete för Ansättfjällens räkning. Så mitt eget företag har fått stå tillbaka. Jag har jobbat mycket med ett projekt där vi tillsammans med byalagen utvecklar nya vandringsleder inom Ansättfjällen. Där har jag en samordnande roll. Dessutom är jag redaktör för föreningens informationsblad Fjällnytt. Det tar ungefär två veckor att producera. Men nu är det klart och finns ute på butiker och företag. Ni kan även läsa det på www.ansattfjallen.com
Där finns mycken bra information om aktivitetet och öppettider för hela sommaren. Invigningsprogrammet för vandringslederna kan man också läsa där. Välkomna att delta !
Nu ska jag ta itu med förberedelserna för våra blomstervandringar. Stolpar och skyltar ska bäras ut. Informationshäften ska fixas. Det är ideellt arbete för Föreningen Blomsterleden. Men när vandringarna kommit igång ska jag öppna butiken. Jag kommer att hålla öppet alla torsdagar, fredagar och lördagar i juli månad.
Semestern och husbilen får vänta till i augusti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar