onsdag 3 december 2014

Julen närmar sig

Nu är det hektiska dagar. Det är så mycket man vill ha färdigt innan jul. Hittills har jag bara kunnat fokusera på julmarknaderna och min butik. Förra helgen var jag på en trevlig julmarknad i Rötviken och nu denna helg (fredag, lördag och söndag) åker jag till Östersund och Jamtli julmarknad. Där finns jag i det vackra Tingshuset. Det är ett rejält timmerhus med unika målningar på tak och väggar. Jag har sytt flera nya vadmalskuddar med olika motiv på. Det är både applikationer och broderier. I går öppnade jag keramikugnen och plockade ut många fina tomtar, ljusfat och kakelplattor. Att göra kakelplattor är kul och ger dessutom möjlighet att skapa ett personligt uttryck. Jag har levererat kakelplattor med fjällblommor till flera kunders kök och badrum. Kontakta mig om ni är intresserade.
Under några kvällars TV-tittande  har jag sytt små hjärtan i vadmal. De blir jättefina att hänga i tallriset eller granen. De är enkla att göra, så prova gärna.

 
Här är några mysiga tomtar med tovade luvor. De följer också med till Jamtli.
Ni är även välkomna att besöka min butik i Bakvattnet. Här kommer mina öppettider:
Öppet lördagar och söndagar 6-7 dec, 13-14 dec, 20-21 dec samt 27-31 dec och 2-3 jan. kl 11-16.
Vill ni komma en annan tid så ring mig först. Tel. 070-380 02 02.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar